بارگذاری

برای جستجو تایپ کنید

ضرورت برنامه‌ریزی فعالان اقتصادی برای ورود به دنیای مبتنی بر هوش مصنوعی/ از دنیا عقب هستیم

صنعت و معدن و تجارت

ضرورت برنامه‌ریزی فعالان اقتصادی برای ورود به دنیای مبتنی بر هوش مصنوعی/ از دنیا عقب هستیم

اشتراک گذاری
ضرورت برنامه‌ریزی فعالان اقتصادی برای ورود به دنیای مبتنی بر هوش مصنوعی/ از دنیا عقب هستیم

اقتصاد آنلاین؛ گروه استان ها_ امیر کشانی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادآنلاین، با اشاره به ضرورت استفاده از هوش مصنوعی در امور اقتصادی اظهار کرد: در دنیای آینده بیش‌تر امور و برنامه‌ریزی برای کارها، مبتنی بر هوش مصنوعی است، حمل‌ونقل مبتنی بر اینترنت اشیا خواهد بود و فکر و برنامه‌ریزی نیز با هوش مصنوعی انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در چنین دنیایی به احتمال قوی رمز ارزها جایگزین پول خواهند شد، افزود: برای آمادگی حضور در میان شرکتهای موفق جهان در چنین دنیایی، همه  کسب‌وکارها باید برای اجرای  هوش مصنوعی در امور و ورود به این دنیای مدرن آماده باشند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و کشاورزی اصفهان با بیان اینکه ما در اتاق اصفهان برنامه‌های آموزشی برای فعالان اقتصادی در زمینه هوش مصنوعی مدنظر داریم، تاکید کرد: ما هنوز در این زمینه از دنیا عقب هستیم و نیازمند سرعت بخشیدن به برنامه‌ریزی‌ها برای  رسیدن به سطح دنیا هستیم.

پیام بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

شانزده + هفت =