بارگذاری

برای جستجو تایپ کنید

افزایش ۳۰ درصدی قیمت زمین های شهرک صنعتی گنبدکاووس غیرمنطقی است

شهرک های صنعتی و مناطق آزاد

افزایش ۳۰ درصدی قیمت زمین های شهرک صنعتی گنبدکاووس غیرمنطقی است

اشتراک گذاری
افزایش ۳۰ درصدی قیمت زمین های شهرک صنعتی گنبدکاووس غیرمنطقی است

آتا نفس رودی در گفتگو با خبرنگار بازار با انتقاد از نبود نگاه توسعه ای در شرکت شهرک های صنعتی استان اظهارکرد: شرکت شهرک های صنعتی استان برای اراضی شهرک صنعتی گنبد کاووس اقدام به افزایش دست کم ۳۰ درصدی قیمت زمین کرده که غیرمنطقی است.

مدیرعامل شرکت یاران بهار گلستان ادامه داد: افزایش ۳۰ درصدی قیمت زمین شهرک صنعتی بابت مرغوبیت زمین است که این اقدام، سوالی را مطرح میکند مگر قرار است زمین شهرک صنعتی به عنوان سرمایه قلمداد شود یا اینکه یک سرمایه‌گذاری ثابت در آن مکان ایجاد شود؟

وی ادامه داد: به نظر می رسد شیوه قیمت گذاری در شهرک صنعتی باید تغییر کند چراکه بدون سرمایه‌گذاری در بخش دارایی ثابت، امکان تحقق ۸ درصدی رشد اقتصادی استان بسیار سخت خواهد بود.

رودی افزایش هزینه ترانزیت به تعرفه برق صنایع را اقدامی غیرمنطقی دانست و گفت: حوزه ترانزیت را شرکت توزیع برق به خوبی انجام نمی‌دهد و به این ترتیب ۲۰ تا ۳۰ درصد انرژی در این انتقال برق هدر می‌رود.

وی اضافه کرد: با اعمال این هزینه قطع به یقین واحدهای کوچک و متوسط استان با مشکل مواجه خواهند شد بنابراین بهتر است در بحث ناترازی انرژی بخش خصوصی ورود پیدا کند.

مدیرعامل شرکت یاران بهار گلستان در خاتمه یادآور شد: در استان برای ایجاد شهرک‌های انرژی خورشیدی ظرفیت وجود دارد اما باید این اتفاق بیفتد وگرنه ناترازی انرژی صنایع را بسیار خواهد آزرد.

پیام بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *