بارگذاری

برای جستجو تایپ کنید

خرید ۹۸۰ میلیون دلاری XRP توسط شرکت‌ها پس از پیروزی ریپل

آلت کوین

خرید ۹۸۰ میلیون دلاری XRP توسط شرکت‌ها پس از پیروزی ریپل

اشتراک گذاری
خرید ۹۸۰ میلیون دلاری XRP توسط شرکت‌ها پس از پیروزی ریپل

بانک آمینا (Amina Bank) در گزارش جدید خود اعلام کرد که پس از پیروزی جزئی ریپل در دادگاه آمریکا و روشن شدن وضعیت قانونی این ارز دیجیتال، شرکت‌های عمومی بیش از ۹۸۰ میلیون دلار خرید XRP را برنامه‌ریزی کرده‌اند. این بانک سوئیسی که تحت نظارت FINMA فعالیت می‌کند، در ژوئن ۲۰۲۵ نخستین بانک پشتیبان از استیبل کوین RLUSD شد.

گزارش بانک آمینا نشان می‌دهد که قیمت ریپل طی سال گذشته بیش از ۴۸۰ درصد جهش داشته و شرکت‌های بزرگ به تدریج آن را به ذخایر مالی خود اضافه می‌کنند. شرکت‌هایی مانند Nature’s Miracle Holdings تا ۲۰ میلیون دلار و Vivopower International نیز ۱۲۱ میلیون دلار برای ایجاد ذخایر XRP جمع‌آوری کرده‌اند.

پایان دعوای قانونی ریپل و SEC

در تحولی مهم، ریپل و کمیسیون بورس آمریکا رسماً دعوای چندساله خود را پایان دادند و هر دو طرف درخواست تجدیدنظر را پس گرفتند. این امر حکم دادگاه مبنی بر اینکه XRP در فروش به سرمایه‌گذاران خرد در صرافی‌ها اوراق بهادار محسوب نمی‌شود را قطعی کرد و راه را برای پذیرش گسترده‌تر نهادی و عرضه صندوق‌های قابل معامله هموار کرد. بانک آمنیا خاطرنشان کرد:

روندی که با بیت کوین آغاز شد، اکنون به جنبشی گسترده برای اتخاذ خزانه‌داری چنددارایی در حوزه کریپتو تبدیل شده است. شرکت‌های عمومی در سراسر جهان اکنون طیف وسیعی از توکن‌ها را هدف قرار می‌دهند.

پیام بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

بیست + 8 =