بارگذاری

برای جستجو تایپ کنید

آمریکا ۷ آدرس شبکه ترون را به اتهام هک دستگاه‌های خودپرداز تحریم کرد

بلاک چین

آمریکا ۷ آدرس شبکه ترون را به اتهام هک دستگاه‌های خودپرداز تحریم کرد

اشتراک گذاری

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده (U.S. Department of the Treasury) هفت آدرس بر بستر بلاک چین ترون را به دلیل ارتباط با کارتل مجرمانه ترن د آراگوا (Tren de Aragua) در فهرست تحریم‌های خود قرار داد. این شبکه به اجرای حملات سایبری علیه دستگاه‌های خودپرداز بانکی و سرقت میلیون‌ها دلار متهم شده است.

صرافی کیف پول من

صرافی کیف پول من

معامله تتر و پکس‌گلد بدون کارمزد
ثبت‌نام کنید

بر اساس تحلیل‌های شرکت تی‌آرام لبز (TRM Labs)، این آدرس‌های شبکه ترون از مارس ۲۰۲۲ در مجموع حدود ۶.۱ میلیون دلار ورودی داشته‌اند. نکته مهم در این پرونده، استقرار تمامی این نشانی‌ها در بستر یک صرافی متمرکز ارز دیجیتال است که امکان شناسایی هویت مجرمان را برای نهادهای نظارتی به مراتب افزایش می‌دهد.

طبق بیانیه خزانه‌داری آمریکا، متهمان با نفوذ و نصب بدافزار روی بیش از ۱,۵۰۰ دستگاه خودپرداز، بالغ بر ۴۰.۷ میلیون دلار وجه نقد سرقت کرده و بخشی از وجوه را با استیبل کوین تتر در ترون شست‌وشو داده‌اند.

پیام بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

هشت + نوزده =