بارگذاری

برای جستجو تایپ کنید

انتشار بیش از ۱۳۰۰محتوای خبری مرتبط با اهدای خون در روزهای اخیر

پزشکی، بهداشت و زیبایی

انتشار بیش از ۱۳۰۰محتوای خبری مرتبط با اهدای خون در روزهای اخیر

اشتراک گذاری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان انتقال خون ایران، بابک یکتاپرست روز دوشنبه اظهار کرد: کلیه رسانه ها اعم از مکتوب، تصویری، شنیداری، مجازی، رسمی و غیر رسمی با انتشار اخبار و فراخوان های سازمان انتقال خون و انعکاس همراهی گسترده اهداکنندگان عزیز در سراسر کشور، گامی ارزشمند در مسیر تامین فرآورده های خونی مورد نیاز بیماران و مصدومین برداشتند.

وی افزود: از آغاز جنگ، بیش از یک هزار و ۳۰۰ عنوان خبر، گزارش، مصاحبه، محتوای صوتی و تصویری، کلیپ، زیرنویس، اینفوگرافی، عکس و… در سبکهای مختلف اطلاع رسانی در رسانه های سراسر کشور به انتشار رسیده است.

معاون اجتماعی سازمان انتقال خون تصریح کرد: فعالیت شهروندان و چهره های تاثیرگذار در شبکه های اجتماعی نیز، مشوق شهروندان و هم میهنان به اهدای خون بوده است.

یکتاپرست از تمامی رسانه هایی که با احساس این مسئولیت خطیر در صف حامیان بیماران نیازمند به خون قرار گرفته اند، تقدیر و تشکر کرد.

وی در پایان همت بالای هموطنان را که اهدای خون را در برنامه خود قرار داده اند ستود و گفت: از مردم و رسانه ها می‌خواهیم تا به حمایت همدلانه خود ادامه دهند.

پیام بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

بیست − نه =