بارگذاری

برای جستجو تایپ کنید

درخواست جدی از صیدی درباره عرضه خصوصی سهام

بانک، بیمه و بودجه

درخواست جدی از صیدی درباره عرضه خصوصی سهام

اشتراک گذاری
درخواست جدی از صیدی درباره عرضه خصوصی سهام

محمود نجفی عرب رئیس اتاق بازرگانی تهران در نامه‌ای به حجت اله صیدی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار و دبیر شورای عالی بورس خواستار آن شد که اوراق بهادار سرمایه‌ای و سهام شرکت‌های فعال و پروژه‌های نیمه‌تمام غیربورسی (پذیرفته‌نشده در بورس و فرابورس) نیز امکان عرضه خصوصی و معامله سهام را، با حفظ مشوق‌های مالیاتی نقل و انتقال سهام، داشته باشند.

رئیس اتاق تهران در این نامه با اشاره به تلاش‌های صورت‌گرفته در سازمان بورس، طی ماه‌های اخیر و ابلاغ ضوابط و رویه‌های تأمین مالی شرکت‌ها از طریق انتشار اوراق مرابحه کوچک و کوتاه‌مدت نوشته است که این نوآوری مالی، با هدف گسترش دسترسی طیف وسیع‌تری از بنگاه‌های اقتصادی (با مقیاس‌های مختلف) به بازار بدهی کشور، اقدامی ارزشمند محسوب می‌شود.

نجفی عرب همچنین امکان‌پذیری عرضه خصوصی اوراق مرابحه کوچک و کوتاه‌مدت در قالب ضوابط اخیر را مورد اشاره قرار داده و در ادامه آورده است: پیش‌بینی این رویه به معنای بهره‌گیری رسمی از ظرفیت قانونی بند سوم ماده ۲۷ قانون بازار اوراق بهادار (مصادیق معافیت از ثبت) خواهد بود که پس از حدود ۲۰ سال از تصویب این قانون، اقدامی مهم به شمار می‌رود.

در ادامه این نامه آمده است: با توجه به لزوم توسعه روش‌های عرضه خصوصی اوراق بهادار سرمایه‌ای و ضرورت بهره‌مندی بیشتر از ظرفیت قانونی بند سوم ماده ۲۷ قانون بازار اوراق بهادار (مصادیق معافیت از ثبت) خواهشمند است ترتیبی اتخاذ فرمائید تا اوراق بهادار سرمایه‌ای و سهام شرکت‌های فعال و پروژه‌های نیمه‌تمام غیربورسی (پذیرفته‌نشده در بورس و فرابورس) نیز امکان عرضه خصوصی و معامله سهام را، با حفظ مشوق‌های مالیاتی نقل و انتقال سهام، داشته باشند.

کانال تلگرام گسترش نیوز

اینستاگرم گسترش نیوز


منبع:

بازار


کدخبر:
348187


سارا سمیع شمس

پیام بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *